111111

Over Craft Sensations & Art Sensations

Door op op het logo te klikken wordt u automatisch
doorverwezen naar de website van RMS Europe.

Craft Sensations® & Art Sensations® zijn gevestigd in Nederland en onderdeel van de RMS Europe BV, een wereldwijde distributie- en importonderneming die in heel Europa verkoopt; we hebben kantoren in Nederland en Shanghai.

Wij zijn een toonaangevende importeur en ontwikkelen, onder de merknamen Craft Sensations® & Art Sensations®, hobby- en kunstmaterialen voor volwassenen.
Craft Sensations® & Art Sensations® biedt een breed scala aan hobby- en kunstitems; designpads, papier en karton, stempels, linten, acrylverf, markers, potloden, canvas en nog veel meer.

We zijn erkend voor onze innovatieve en value for money-lijnen. Onze productontwikkeling en ons eigen ontwerpteam begrijpen de klant en de steeds veranderende markt. Samen met ons gespecialiseerd inkoopteam, die zeer marktgericht zijn, zijn we in staat om de beste kwaliteit te leveren voor geweldige prijzen!

* Sterke focus op productontwikkeling en veranderende marktomstandigheden.
* 30 jaar ervaringsimport vanuit China ten dienste van de grootste retailers in Europa.
* Gezonde voorraden die in Nederland  worden gehouden en die Europa bedienen.
* Showroom in Nederland, en vestiging in Shanghai.
* Meer dan 10 ontwerpers in 2 studio’s ontwikkelen nieuw en op maat gemaakt producten voor bedrijfsmerken en OEM voor detailhandelaren
* Onverslaanbare prijzen!
* Alle fabrieken volledig gecontroleerd volgens de hoogste ethische en technische normen.